top of page

Hæv din energi med englene - Embrace din guddommelige JEG ER

PayPal ButtonPayPal Button

Den Sensational Angelic Whisperer Kathy Crosswell v Dánsku pro dnešní workshop na arbejde s angličtinou na vysokých energiích na vysoké a vysoké úrovni.

 

Datum: Lørdag 1. og søndag 2. dubna 2017

 

Mødested: Suomisvej4, 1927 Frederiksberg C

Časy: 10 - 04:00 hod

 

Cena: 260 £  tilnærmelsesvis 2235kr

Kathy Crosswell je v kontaktu s angličtinou a vesmírem přes den, nebo se s ním můžete setkat na lære os at gøre dette, fordi det er så vigtigt, at vi hæver vores energier sammen for et bedre liv. Hun nositel åndelige lære til din sjæls rejse. Hendes liv sti er at kanalisere universelle energier og dele disse lærdomme og hjælpe andre til at gøre det samme ved at arbejde med guddommelige energier og frekvenser.

 

Kathy Crosswell je starší než 3 roky s Dianou Cooperovou a 2krát vyšší Oracle. Oplysningerne i disse bøger and cort blev give af de universelle Væsener, selv til detailed 144 ord på hvert kort and tasterne til Universt kort. Bøgerne: Enlightenment Genem Orbs Ascension Gennem Orbs Nøglerne til Universt. Bøgerne kan være til salg på værkstedet.

 

Dette 2-dages workshop vil:

 

  • Přineste dig det grundlæggende do Jordforbindelse, Beskyttelse, Cleansing

  • Hjælp til at forstå den 3. dimenze, den 4. dimenze og den 5. dimenze

  • Bring dig en god forståelse af de åndelige love og hjælpe dig finde ud af, hvilke områder af din adfærd, du har brug for at løse for at hjælpe dig med at hæve din energi konsekvent til at vål5.

  • Bring dig bedre forståelse of din menneskelige energi and din Ånd Energy vede at bruge tid til at focus on din dine 12 chakraer.

  • Hjælpe dig med at finde din Ånd Essence og åbn Gateway til overflow Hjælpe dig Tilslut din indre barn til Mor Far Gud

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de ærkeengle og de 12 Rays og Opstegne Mestre

  • Hjælp du forbinder dine chakraer til Lady Gaias čakram a Kosmiske Chakras

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de portaler og integrere dine energier i dem

  • Vi vil forbinde til den kosmiske Metatron Cube - symbolet på den nye guldalder, den 6. guldalder på Jorden

  • Vi vil forbinde dig til din Merkabah v integrere de Guddommelige Golden Kvaliteter

 

Denne ene dages workshop vil hjælpe dig til at blive en jordet og beskyttet mester; ve společnosti nedbryde de gamle og aktivere den nye; at oprette forbindelse til Ærkeenglene gennem det 5. dimensionale aspekt af dine chakraer; at vække og master overflod gennem kærlighed ved at mestre de højere Dimensionser af hjertet til at hjælpe dig med at give slip og tillid uden modstand; at tilslutte og forankre din guddommelige JEG ER inden det menneskelige selv; ve være den guddommelige lyksalighed og glæde af din Jeg Er Nærværelse.

© 2013 Kathy CROSSWELL rettigheder forbeholdes. Právní aspekty: På grund af de love, der styrer demonstrace af medieskab, Private Readings og andre åndelige Services, disse er klassificeret til at være kun til underholdning og er ikke beregnet til, eller i stellfinanderid træ til, eller i stell finanride træde en anden faglig råd. Ved at deltage i en læsning eller andre åndelige Services accepterer du disse vilkår og bekræfter, at du er over 18 år. Denne hjemmeside indeholder oplysninger fra højere væsener med den hensigt til gavn og glæde. Den indeholder muligheder og kun vejledende, og i at læse det, accepterer du, at du har fri vilje, og behøver ikke at følge nogen muligheder eller vejledning givet. Brugen af ​​terminologien jehelbredelse eller dekant tilbredelse eller dekanty v denhelø Jeg kan ikke og vil aldrig sige, at jeg kan helbrede en anden person, men jeg er happy for at dele den lysenergi med dig.

bottom of page